Tidtabeller


Aktuella tidtabeller Härjedalingen

Tidtabell påsken  200409 - 200413 >>

 


Hållplats Arlanda Terminal 5 - Ankomsthallen

Härjedalingen trafikerar Arlanda flygplats och Terminal 5 vid flera tillfällen dagligen, alla dagar i veckan. På- och avstigning sker vid hållplatserna utanför ankomsthallen. 
För exakt hållplatsläge se informationstavlorna som finns vid ankomsthallen alternativt vänd dig till informationsdisken som är placerad inne i ankomsthallen.
Första bussturen anländer till Arlanda kl. 04.20, perfekt för tidiga flightavgångar! 

 

Här söker du avgångar och priser på resor >>

 


Nytt samarbete inleds mellan Härjedalingen Buss och FlixBus.

Härjedalingen Buss KB har tidigare haft ett biljettsamarbete med Swebus Express, vilket inneburit att kunder rest från Malmö i söder till Funäsdalen och Östersund i norr, på en och samma biljett. 
Vi är glada att vi fortsättningsvis kan erbjuda våra kunder denna lösning. 
Härjedalingen Buss KB har i dagarna ingått ett nytt samarbete med FlixBus, som sedan maj 2018 äger Swebus Express. Detta innebär att våra kunder även i framtiden ges möjlighet till smidig biljettbokning med resor inom båda företagens linjenät. 

Biljettförsäljningen och bokning sker på FlixBus hemsida www.flixbus.se

Information om anslutningar, tider och priser finns på www.flixbus.se
 

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsmail så kommer information om biljettsläpp, erbjudanden & nyheter skickas ut.

Prenumerera på vårt nyhetsmail >>

 

Nya sträckor och ändringar
Från och med den 8 oktober kommer Härjedalingen att trafikera Östersund – Stockholm fredagar och söndagar. Det innebär att resenärer från Jämtland nu får en anslutning till Arlanda, något som många önskat. 

I och med denna förändring kommer Härjedalingen inte att trafikera hållplatserna längs sträckan Delsbo, Hudiksvall och Söderhamn denna vinter. Vår förhoppning är att vi i framtiden återigen kommer att erbjuda Expressbussar mellan Delsbo/Hudiksvall/Söderhamn och Stockholm.